STIHL ¡MOW ROBOTMAAIERS: LAAT JE GAZON AUTOMATISCH MAAIEN


Reserveer nu reeds je robotmaaier voor een zorgeloze opstart na de winter!!!

Jij kan lekker ontspannen en genieten van je mooi onderhouden gazon, terwijl de moderne techniek het werk van je overneemt. Om de volledige controle over je iMOW te behouden, is er behalve de afneembare bedieningsconsole ook de gratis iMOW app voor onze robotmaaiers met app besturing. Zo bedien je je grasrobot ook als je niet thuis bent of gewoon vanuit je ligstoel. In de app kan je de maaitijden bepalen, gegevens over de prestaties bekijken, maaischema’s samenstellen op basis van het weerbericht of met de geïntegreerde regensensor vastleggen, bij welke neerslaghoeveelheid de iMOW® maait.

De juiste iMOW® voor je tuin kiezen - STIHL iMOW® robotmaaier

Je hoeft niet absoluut tijdens de bediening rekening te houden met de wind en het weer, want intelligente sensoren zorgen ook bij machines zonder appfunctie ervoor, dat je robotmaaier weer naar het laadstation gaat als het begint te regenen. De stevige afdekkap beschermt de iMOW betrouwbaar tegen alle weersomstandigheden. Als het slechte weer is overgetrokken, gaat de iMOW gewoon verder met maaien zoals gepland.En ook over zaken als veiligheid en bescherming tegen diefstal is goed nagedacht voor de iMOW robotmaaier: als een iMOW wordt opgetild, stopt het mes automatisch. Je kan je machine bovendien vergrendelen met een pincode. In geval van verlies helpt de geïntegreerde gps-lokalisering ook om de exacte positie van de machine met de iMOW app te bepalen.Bespaar tijd met een maairobot van bij Powershop Stihl Hasselt.

 Wij geven je graag info en raad over onze robotmaaiers alsook de andere producten uit ons STIHL-gamma zoals bladblazers, bladzuigers, kettingzagen, bosmaaiers, etc…Powershop Stihl Hasselt biedt precies de juiste machines niet alleen voor uw tuin, maar ook voor landschapsaanleg, landbouw, bosbouw en de bouwsector.

Powershop Stihl Hasselt, de machine-specialist voor onderhoud van tuin en bos.

Powershop Stihl Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 38
3500 Hasselt
T. 011 960 460
E. info@stihlpowershop.be

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker