Elektrische Heftruck: 1.6 T - 3W Triple 4.8m Full Free


Terramax is trots om de 1.6 T - Elektrische Heftruck - 3W Triple 4.8m Full Free van het merk Maximal aan te bieden. Deze heftruck is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor hun heftruckbehoeften.

Met een draagvermogen van 1.6 ton is deze elektrische heftruck ideaal voor het verplaatsen van zwaardere lasten in magazijnen, distributiecentra en andere industriële omgevingen. De heftruck is uitgerust met een 3W Triple mast die een maximale hefhoogte van 4.8 meter mogelijk maakt. Met deze hoogte kunt u gemakkelijk goederen opslaan in rekken of stapelen tot de gewenste hoogte.

Wat deze heftruck nog specialer maakt, is de Full Free-functie. Hiermee kunt u de vorken onafhankelijk van de mast omhoog en omlaag bewegen, waardoor u meer flexibiliteit heeft bij het hanteren van goederen. Dit maakt het laden en lossen van pallets en het manoeuvreren in krappe ruimtes veel gemakkelijker en efficiënter.

Naast zijn prestaties en functionaliteiten, is de 1.6 T - Elektrische Heftruck ook zeer milieuvriendelijk. Als een elektrisch aangedreven voertuig produceert het geen schadelijke emissies, wat zorgt voor een schonere en gezondere werkomgeving. Bovendien zorgt de elektrische aandrijving voor minder geluidsoverlast, waardoor de heftruck geschikt is voor gebruik in geluidsgevoelige gebieden.

Bij Terramax begrijpen we dat de aanschaf van een heftruck een belangrijke investering is. Daarom bieden wij uitstekende service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt en volledig tevreden bent met uw aankoop. Onze ervaren medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de 1.6 T - Elektrische Heftruck - 3W Triple 4.8m Full Free van Maximal. U kunt ons bereiken via telefoon op +32 11 96 04 20 of per e-mail op info@terramax.be. Onze toonzaal in Hasselt is ook open voor een persoonlijk bezoek, waar u ons uitgebreide assortiment aan heftrucks en andere machines kunt ontdekken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw heftruckbehoeften te vervullen.

Contacteer Ons | Terramax | NL

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker