Ontdek de veelzijdigheid van onze heftrucks in Limburg


Als je op zoek bent naar heftruck-oplossingen in Limburg, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Terramax. Wij zijn dé specialist voor heftrucks en bieden een breed scala aan oplossingen, van diesel tot elektrisch aangedreven heftrucks. Onze toonzaal in Hasselt is de perfecte plek om ons uitgebreide assortiment aan grondverzetmachines, hoogwerkers, heftrucks en nog veel meer te ontdekken. 

Bij Terramax staan we bekend om onze uitstekende service. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag met vragen over de machines die je bij ons hebt gekocht, zoals garantie en onderhoud. Daarnaast bieden we verschillende opties om een heftruck aan te schaffen, te leasen via PV Worx (onderdeel van de Palmaers groep) of te huren via Palmaers Verhuur.

Heftrucks Limburg

Terramax biedt een uitgebreid assortiment aan heftrucks. Of je nu op zoek bent naar een diesel, LPG of elektrische heftruck, bij ons vind je het allemaal. Onze heftrucks zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.


Veelzijdige heftrucks

Onze heftrucks zijn niet alleen veelzijdig in gebruik, maar ook nog eens duurzaam en comfortabel. Wij hechten veel belang aan duurzaamheid, comfort en veiligheid. Ons beleid en strategie zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en aandacht voor het milieu. Zo kiezen wij voor machines die zowel uitblinken in prestaties als in veiligheid.

Terramax heftrucks

Terramax biedt verschillende merken heftrucks aan, waaronder Maximal, Toyota en Terramax. Bij ons kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Heftruck kopen, huren of leasen

Bij Terramax kan je er voor kiezen om een heftruck te kopen, te huren of te leasen. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wil je graag meer informatie over onze gunstige afbetalingsvoorwaarden of leasingopties? Neem dan contact met ons op.


Contactgegevens Terramax

Onze winkel met uitgebreide toonzaal in Hasselt is gevestigd aan de Gouverneur Verwilghensingel 38 (gps: Sasstraat), 3500 Hasselt. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 11 96 04 20. Voor vragen kun je ons ook mailen op info@terramax.be.

Conclusie

Terramax is dé specialist voor heftrucks in Limburg. Wij bieden niet alleen een breed scala aan heftruck-oplossingen, maar hechten ook veel belang aan duurzaamheid, comfort en veiligheid. Bij ons kun je terecht voor het kopen, huren of leasen van heftrucks. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met vragen. Bezoek onze toonzaal in Hasselt en ontdek de veelzijdigheid van onze heftrucks.

Contacteer Ons | Terramax | NL

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker