Stocklevering Maximal M25 dieselheftrucks


Nieuwe voorraadlevering van Maximal M25 diesel heftrucks met Kubota-motor, drievoudige hefmast van 4,5 meter, vorkversteller en sideshift. Machines zijn direct uit voorraad leverbaar.

Beste klanten,

We zijn verheugd u op de hoogte te stellen van onze nieuwe voorraadlevering van Maximal M25 diesel heftrucks. Deze heftrucks zijn uitgerust met een krachtige Kubota-motor voor betrouwbare en efficiënte prestaties.

Kenmerken van de Maximal M25:

  • Kubota diesel motor
  • Hefcapaciteit van 2,5 ton
  • Drievoudige hefmast van 4,5 meter
  • Vorkversteller voor eenvoudige aanpassing aan verschillende ladingen
  • Sideshift voor nauwkeurigheid bij het hanteren van ladingen

Dankzij onze voorraad zijn deze machines direct beschikbaar. U hoeft niet lang te wachten om gebruik te kunnen maken van deze hoogwaardige heftrucks.

Bij Terramax streven we ernaar u betrouwbare en duurzame producten te bieden. De Maximal heftrucks staan bekend om hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

Als u extra vragen heeft over de technische specificaties, prijzen of als u een offerte wilt aanvragen voor deze Maximal M25 heftrucks, neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar om te helpen.

U kunt ons bezoeken in onze showroom in Hasselt, gelegen aan Gouverneur Verwilghensingel 38 (gps: Sasstraat), 3500 Hasselt. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via +32 11 96 04 20 of per e-mail op info@terramax.be.

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur. We zijn gesloten op zondag en feestdagen.

Bedankt voor uw interesse in Terramax en we kijken ernaar uit om u de beste producten te bieden om aan uw heftruckbehoeften te voldoen.

Met vriendelijke groet,

Terramax - Specialist in heftrucks in Limburg

Contacteer Ons | Terramax | NL

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker