Diesel en LPG heftrucks: de krachtige oplossing voor uw werkzaamheden


Bij Terramax begrijpen we dat het vinden van de juiste heftruck voor uw werkzaamheden een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een breed scala aan heftruck-oplossingen, waaronder diesel en LPG heftrucks.

Krachtige prestaties

Onze diesel en LPG heftrucks bieden krachtige prestaties om uw werkzaamheden efficiënter te maken. Ze zijn uitgerust met sterke motoren en hebben een hoge hefcapaciteit, waardoor ze zwaardere lasten kunnen tillen dan elektrische heftrucks.

Veelzijdige oplossing

Een diesel of LPG heftruck is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor verschillende werkzaamheden in de bouwsector, magazijnen, distributiecentra, en meer. De heftrucks zijn beschikbaar in verschillende formaten en kunnen aangepast worden aan uw specifieke behoeften.


Kopen, huren of leasen

Bij Terramax bieden we verschillende opties om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste heftruck, inclusief diesel en LPG heftrucks. U kunt ervoor kiezen om een heftruck te kopen met gunstige afbetalingsvoorwaarden, te huren via Palmaers Verhuur, of te leasen via PV Worx, onderdeel van de Palmaers groep.

Uitstekende service

Bij Terramax staat uitstekende service voorop. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste heftruck voor uw werkzaamheden. Daarnaast bieden wij garantie en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw heftruck in topconditie blijft.


Duurzaamheid en veiligheid

Bij Terramax hechten we veel belang aan duurzaamheid, comfort en veiligheid. Onze diesel en LPG heftrucks zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om de uitstoot te verminderen en het brandstofverbruik te optimaliseren. Daarnaast zijn ze voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen om uw werknemers te beschermen tijdens het gebruik van de heftruck.

Bent u op zoek naar een krachtige oplossing voor uw werkzaamheden? Overweeg dan een diesel of LPG heftruck van Terramax. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken welke optie het beste bij u past.Contacteer Ons | Terramax | NL

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker