Graaf dieper met onze rups- en wielgraafmachines


Bent u op zoek naar een krachtige graafmachine om uw bouwprojecten efficiënter uit te voeren? Kies dan voor de rups- en wielgraafmachines van SANY. Onze graafmachines zijn ideaal voor het uitvoeren van verschillende graafwerkzaamheden, zoals grondverzet, bouwputten graven en het aanleggen van funderingen. Lees verder en ontdek waarom onze rups- en wielgraafmachines de ideale oplossing zijn voor uw bedrijf.

Rups- en wielgraafmachines bij Terramax

Terramax biedt een breed scala aan rupsgraafmachines en wielgraafmachines van verschillende merken, waaronder Sany en Wacker Neuson. Onze graafmachines zijn beschikbaar in verschillende maten en gewichten, zodat u altijd de juiste machine voor uw project kunt vinden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor accessoires en aanbouwdelen, zoals bakken en snelwissels.


Onze graafmachines zijn ontworpen voor intensief gebruik en zijn uitgerust met krachtige motoren en hydraulische systemen. Ze bieden uitstekende prestaties en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Of u nu een graafmachine nodig heeft voor zware grondwerken of voor lichtere klussen, bij Terramax vindt u altijd de juiste oplossing.


Graafmachine kopen, huren of leasen bij Terramax

Bij Terramax kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands graafmachine. Wij bieden ook verschillende opties voor wie wil huren of leasen. Zo kunt u bij ons een graafmachine huren voor korte of lange termijn. Ideaal wanneer u slechts tijdelijk een graafmachine nodig heeft.


Wilt u liever een graafmachine leasen? Dat kan via PV Worx, onderdeel van de Palmaers groep. Met onze aantrekkelijke leasevoorwaarden kunt u direct aan de slag zonder grote investeringen. Onze leasevoorwaarden zijn flexibel en passen zich aan aan uw behoeften.

Service en onderhoud

Bij Terramax vinden we service en onderhoud van uw graafmachine erg belangrijk. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag met vragen over uw machine, zoals garantie en onderhoud. We hebben een team van ervaren technici die uw machine in topconditie houden, zodat u altijd probleemloos aan de slag kunt.


Milieuvriendelijk en veilig

Terramax hecht veel belang aan duurzaamheid, comfort en veiligheid. Onze graafmachines zijn ontworpen met het oog op het milieu en voldoen aan de strengste milieunormen. Daarnaast zijn onze graafmachines uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën, waardoor u altijd veilig aan het werk bent.

Contacteer Terramax

Wilt u meer informatie over onze rups- en wielgraafmachines? Neem dan contact op met Terramax via info@terramax.be of bel naar onze toonzaal in Hasselt (+32 11 96 04 20) of Bilzen (+32 89 41 10 59). Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Graaf dieper met onze rups- en wielgraafmachines en boek vandaag nog uw machine bij Terramax.

Contacteer Ons | Terramax | NL

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker