Trailers: veilig en efficiënt transport van goederen


Terramax biedt een uitgebreid assortiment aan trailers voor veilig en efficiënt transport van goederen. Of u nu op zoek bent naar een trailer voor uw bouwbedrijf, een logistieke onderneming of voor persoonlijk gebruik, Terramax heeft voor iedere behoefte een passende oplossing.

Terramax Trailers

Terramax biedt verschillende soorten trailers voor zowel verhuur, verkoop als leasing. Of u nu op zoek bent naar een autotransporter, aanhangwagen of kipper, wij hebben het allemaal. Alle trailers van Terramax zijn van duurzame materialen gemaakt en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.


Veilig transport

Veiligheid is bij het transporteren van goederen van groot belang. Onze trailers zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen en beschikken over de beste remmen en verlichting. Zo kunt u veilig de weg op met uw lading.

Efficiënt transport

Onze trailers zijn niet alleen veilig, maar ook zeer efficiënt. Zo zijn onze kippers bijvoorbeeld uitgerust met een hydraulisch systeem waardoor het lossen van materialen snel en eenvoudig verloopt. Ook zijn onze trailers voorzien van verschillende opties, zoals afneembare zijwanden, waardoor u uw goederen op maat kunt vervoeren.

Trailer kopen, huren of leasen

Bij Terramax heeft u de keuze om een trailer te kopen, huren of leasen. Hierbij kunnen onze deskundige medewerkers u adviseren welke optie het beste past bij uw situatie. Zo kunt u een trailer kopen als u deze vaak nodig heeft en geen gebruik wilt maken van een lange termijn contract. Een trailer huren is ideaal als u de trailer maar voor een korte periode nodig heeft. En wilt u een trailer voor een langere periode gebruiken zonder daarbij grote investeringen te doen? Dan is leasen de beste optie.

Onze merken

Terramax biedt een breed scala aan merken, ieder met zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Zo kunt u bij ons terecht voor trailers van onder andere Saris, Eduard, Ifor Williams, Nugent en Twin Trailer.

Waarom kiezen voor Terramax?

Bij Terramax staat uitstekende service voorop. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste trailer voor uw behoefte en leggen u nauwkeurig uit hoe u deze kunt gebruiken. Onze trailers worden altijd goed onderhouden en regelmatig geïnspecteerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u veilig de weg op gaat.


Terramax hecht veel waarde aan duurzaamheid, veiligheid en comfort. Bij ons vindt u dan ook alleen trailers van de beste kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende opties, zoals kopen, huren of leasen. Zo bieden wij voor iedere behoefte een passende oplossing.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze trailers of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 11 96 04 20 of per e-mail via info@terramax.be. U bent ook van harte welkom in onze toonzalen in Hasselt en Bilzen, waar u onze trailers kunt bekijken en uitproberen.

Wij helpen u graag bij veilig en efficiënt transport van uw goederen!

Contacteer Ons | Terramax | NL

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker