Ontdek onze servicedienst: wat kunnen wij voor u betekenen?


Het is één ding om hoogwaardige producten aan te bieden, maar bij Terramax weten we dat het andere deel van de vergelijking onze uitstekende klantondersteuning en -service is. Van onderhoud tot advies - onze betrouwbare en kwalitatieve servicedienst staat voor u klaar. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Wat houdt onze servicedienst in, en vooral, wat kunnen wij voor u betekenen?

Professionele dienstverlening

Bij Terramax is onze servicedienst erop gericht om u een smooth, zorgeloos serviceproces te bieden. Of u nu te maken heeft met een storing, een inspectie nodig heeft, of gewoon wat technisch advies nodig heeft over het gebruik van uw apparatuur, onze professionele serviceteams zijn er om u te helpen.

Onze onderhoudsdienst is niet alleen grondig maar ook snel. We weten dat als uw machines niet functioneren, uw bedrijfsvoering wordt onderbroken. Daarom streven wij ernaar om onderhoud en reparaties zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren.


Betrouwbare ondersteuning & klanttevredenheid

Voor ons is betrouwbare ondersteuning de sleutel tot klanttevredenheid. Onze servicedienst is erop gericht om u het comfort en de gemoedsrust te bieden dat uw apparatuur in goede handen is. Onze technici zijn goed getraind en ervaren in het werken met alle soorten machines en apparatuur die wij aanbieden, waardoor ze snel en effectief problemen kunnen identificeren en oplossen.

Naast praktische ondersteuning zijn we ook hier om u te helpen met de administratieve aspecten van uw apparatuur. Of het nu gaat om het afronden van garantieclaims of het beheren van onderhoudsschema's, we staan voor u klaar om het proces soepel en eenvoudig te maken.

Onze uitgebreide diensten

Buiten onze standaard onderhoudsdienst en klantenservice, bieden we bij Terramax een reeks aanvullende diensten aan. Of u nu op zoek bent naar advies over het optimaliseren van uw werkprocessen, hulp nodig heeft bij de installatie van uw nieuwe apparatuur of gewoon meer wilt weten over hoe u uw machines op de meest efficiënte manier kunt gebruiken, ons team van experts staat voor u klaar om te helpen.

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en producten, neem gerust contact met ons op via info@terramax.be of bel ons op +32 (0)11 960 420. U bent ook van harte welkom in onze showroom te Hasselt.

 

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker