Exclusief verdeler van Maximal heftrucks: Terramax


Terramax, de exclusief verdeler van Maximal (Hyster-Yale Maximal) heftrucks voor de BENELUX, is de ultieme aanbieder van praktische en voordelige Maximal heftrucks. Als onderdeel van de Groep Palmaers, zijn we volledig afgestemd op de wensen en behoeften van KMO’s en bouwbedrijven. We weten als geen ander aan welke eisen gereedschappen, machines en heftrucks moeten voldoen.

Waarom kiezen voor Maximal heftrucks van Terramax?

De Maximal heftrucks van Terramax zijn speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor elk aspect van uw werk. Met opties voor diesel, LPG en elektrisch aangedreven heftrucks, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste machine kiest voor uw behoeften. Bovendien kunt u altijd rekenen op de uitstekende klantenservice en onderhoudsdiensten van Terramax.


Exclusief verdeler

Terramax is de Maximal heftruck specialist in Limburg. Naast de verkoop van Maximal heftrucks, bieden we een scala aan diensten, zoals verhuur, leasing en service van heftrucks. Ons doel is om elke klant een one-stop-oplossing te bieden voor al hun machine- en gereedschapsbehoeften.

Hoe kan Terramax u helpen?

Van het bezoeken van onze showroom in Hasselt voor een hands-on look en feel van onze heftrucks tot het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw specifieke behoeften, we zijn er om u te helpen met elk aspect van uw zoektocht naar de perfecte heftruck.

Voor meer informatie of andere vragen kunt u contact opnemen met ons via e-mail op info@terramax.be of bellen naar +32 (0)11 960 420.

 

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker