Heftrucks huren, kopen of leasen in Limburg


Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist in heftrucks in Limburg? Dan bent u bij Terramax aan het juiste adres. Met een breed scala aan heftruck-oplossingen, van elektrisch tot diesel aangedreven, bieden wij voor elk type bedrijf en elke situatie een passende heftruck. In deze blog gaan we dieper in op de mogelijkheden om heftrucks te huren, kopen of leasen in Limburg en wat Terramax daarbij voor u kan betekenen.

Heftrucks kopen bij Terramax

Wanneer u besluit om een heftruck te kopen, dan heeft u bij Terramax de keuze uit verschillende opties. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands heftrucks van diverse merken, zoals Toyota Forklifts en Hyster-Yale Maximal. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de juiste heftruck voor uw bedrijf en situatie.

Naast de aanschaf van de heftruck, bieden wij ook verschillende diensten aan, zoals onderhoud en garantie. Zo kunt u bij een eventueel defect snel weer verder met uw werkzaamheden, zonder onnodige vertragingen en kosten.

Heftrucks leasen bij Terramax

Wilt u liever niet investeren in de aanschaf van een heftruck, maar wel over een heftruck kunnen beschikken wanneer u deze nodig heeft? Dan kunt u bij Terramax ook terecht voor het leasen van een heftruck. Hiervoor werken wij samen met PV Worx, onderdeel van de Palmaers groep.

Met een leasecontract kunt u voor een vast bedrag per maand gebruik maken van een heftruck. Het voordeel hiervan is dat u geen grote investering hoeft te doen en dat u duidelijkheid heeft over de maandelijkse kosten. U kunt bij ons kiezen uit diverse leaseopties die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Heftrucks huren bij Terramax

Heeft u tijdelijk een heftruck nodig, bijvoorbeeld voor een specifieke klus of project? Dan kunt u bij Terramax ook heftrucks huren. Wij werken hiervoor samen met Palmaers Verhuur.

Met het huren van een heftruck, heeft u de flexibiliteit om alleen te betalen voor de periode dat u de heftruck daadwerkelijk nodig heeft. Zo voorkomt u onnodige kosten en heeft u altijd de beschikking over een heftruck die past bij uw werkzaamheden.

Conclusie

Bij Terramax kunt u terecht voor een breed scala aan heftruck-oplossingen, of u nu wilt kopen, leasen of huren. Wij bieden diverse merken heftrucks, zoals TERRAMAX, Toyota Forklifts en Maximal, en onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren over de beste heftruck voor uw bedrijf en situatie.

Bij Terramax hechten we veel waarde aan duurzaamheid, comfort en veiligheid. Onze machines blinken dan ook uit in prestaties en veiligheid en zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en aandacht voor het milieu.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via info@terramax.be of via ons telefoonnummer +32 11 96 04 20 (toonzaal Hasselt) of +32 89 41 10 59 (toonzaal Bilzen). Onze toonzaal in Hasselt is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:30u en op zaterdag van 08:00 - 12:00u.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker