Machines huren of leasen: een goed idee?


Zit u in een tweestrijd of u machines moet huren of leasen voor uw onderneming? Geen paniek, u bent niet de enige. Deze vraag houdt de gemoederen van veel ondernemers bezig. Als specialist op het gebied van heftrucks en andere bouwmachines, geeft Terramax graag enkele inzichten in deze materie.

Het aanbod van Terramax

Bij Terramax, onderdeel van de Groep Palmaers, hebben we een breed scala aan heftrucks en andere bouwmachines. Van grondverzetmachines, hoogwerkers tot knik- en wielladers, we hebben het allemaal. Al deze machines zijn beschikbaar voor zowel verhuur als lease.

Huren of Leasen?

Het idee van machines huren of leasen kan in eerste instantie ontmoedigend lijken. Maar is het echt zo'n slecht idee? Het korte antwoord is nee. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het huren of leasen van machines.

Voordelen van Huren

Het huren van machines via Palmaers Verhuur geeft u de flexibiliteit om machines te gebruiken voor de duur dat u ze nodig heeft. Dit kan vooral nuttig zijn voor kortdurende projecten of wanneer u een specifieke machine voor een eenmalig project nodig heeft. Bovendien, door te huren hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud en opslag.

Voordelen van Leasen

Door machines te leasen via PV Worx, een onderdeel van de Palmaers groep, kunt u de kosten spreiden over een langere periode. Dit helpt om de cashflow te behouden en tegelijkertijd over de nieuwste apparatuur te beschikken.

Contact opnemen voor meer informatie

Twijfelt u nog steeds of het huren of leasen van machines een goed idee is voor uw onderneming? Neem contact op met ons team. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een prijsopgave op maat. U kunt ons bereiken via info@terramax.be of +32 (0)11 960 420.

 

Contacteer Ons | Terramax | NL

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker