Ontdek de topmerken in ons assortiment: Fronteq, Maximal, Optimas, Toyota en meer


Als specialist in heftrucks in Limburg bieden wij bij Terramax een breed assortiment aan machines. Naast heftrucks kunt u bij ons terecht voor grondverzetmachines, hoogwerkers, dumpers, knik- en wielladers en nog veel meer. In ons assortiment hebben we machines van verschillende topmerken, waaronder  Fronteq, Maximal, Optimas, Toyota, Sany, Relly en nog veel meer.


Topmerken in ons assortiment

Fronteq

Fronteq is een specialist in het produceren van hoogwerkers en schaarliften. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze uitgegroeid tot een expert in hun vakgebied. In ons assortiment hebben we verschillende hoogtewerkers van Fronteq beschikbaar.

Fronteq hoogwerkers bij Terramax
Fronteq hoogwerkers bij Terramax


Maximal

Maximal is een bekend merk op het gebied van heftrucks. Hun heftrucks staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Terramax hebben wij verschillende heftrucks van Maximal beschikbaar.

Maximal Li-Ion heftrucks
Maximal Li-Ion heftrucks


Optimas

Optimas is een producent van bouwmachines en machines voor grondverzet. De machines van Optimas zijn zeer robuust en betrouwbaar. In ons assortiment hebben wij verschillende machines van Optimas beschikbaar.

Optimas Vacu-Pallet-Mobil voor het plaatsen van straatstenen.
Optimas Vacu-Pallet-Mobil voor het plaatsen van straatstenen.


Toyota

Toyota is een wereldwijd bekend merk op het gebied van auto’s, maar wist u dat Toyota ook heftrucks, stapelaars en transpalletten produceert? De heftrucks van Toyota staan bekend om hun veiligheid en betrouwbaarheid. Bij Terramax hebben wij verschillende heftrucks, stapelaars en transpalletten van Toyota beschikbaar.

Toyota diesel heftrucks en elektrische stapelaars
Toyota diesel heftrucks en elektrische stapelaars


Andere topmerken

Naast deze topmerken hebben wij ook machines van andere bekende merken in ons assortiment, waaronder Pramac, Sany, Relly, TERRAMAX, Wacker Neuson, Norton Clipper, Kaeser en Mantall.

Uitgebreid assortiment

Bij Terramax bieden wij een breed scala aan machines voor verschillende doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een heftruck, graver, hoogwerker of dumper, wij hebben het allemaal. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Heftrucks (diesel, LPG, elektrisch)
  • Gravers (rupsgraafmachines, wielgraafmachines)
  • Overslagkranen
  • Afbraak graafmachines
  • Dumpers (wieldumpers, rupsdumpers)
  • Knik- en Wielladers (mini-laders, wielladers)
  • Verreikers
  • Trailers
  • Bestratingsmachines
  • Hoogwerkers en Schaarliften
  • Werfketen
  • Mini-tractoren
  • Stroomgroepen
  • Bakken en Snelwissels

Duurzame en veilige machines

Bij Terramax hechten wij veel waarde aan duurzaamheid, comfort en veiligheid. Onze machines zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun prestaties en veiligheid. Wij zijn er trots op dat al onze machines voldoen aan de hoge eisen die wij stellen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en aandacht voor het milieu.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze topmerken of ons aanbod aan machines? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 11 96 04 20 of via e-mail op info@terramax.be.

Heeft u interesse in onze machines en wilt u graag een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk! Laat ons weten wat u nodig heeft en wij doen ons best om een passende oplossing voor u te vinden.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Terramax

Heeft u vragen of opmerkingen? stuur ons een bericht. We helpen u graag verder.

contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker